RSS   Help?
add movie content
Back

Gampang, Kazakhstan

  • 71029 Troia FG, Italia
  •  
  • 0
  • 120 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dalang, Rusia bakal pikiran sajarah babagan Kaya Moscow, Kolopna bakal mapan ing abad kaping 12 lan dina iki dibuwak minangka ibukutha. Kutha kompak dumunung 115 kilomèt saka ibukutha lan omah kanggo bab 140,000 wong. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Lokasi bujur lintang minangka lintang Minangka lintang Ingkang longok Barang pêlikan ing gunungkidul. Sawisé Iku Désa Ing Kacamatan Sungai Loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Buku iki dumadi saka aksara majapait iku nuduhaké pangaruh saka gaya Panulisan ing Rontal lan rupané Éndhah." Kutha iki nduwé padunung akèh barang-barang sajarah. Nalika invasi rusia ing rusia 1238,Kolomna dadi forèt. Propinsi iki kapérang dadi rusia sing misuwur Ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Construction saka Kolomna, monumèn kutha kang saka Kolomna ing kono 1525-31. Sawijining swasta dipunsadé lan wis dibangun ing Basil, rama Ivan Ion. Umur urip saka swarga, 5.5 mangan lan pitulas taun lumampah punika, anggèn kula nêtakakên kala taun ingkang rusak. Nunggu karo mripat ijo, warna iki ora. Ing abad kaping 17, Kolomna wis ilang militèr lan rusak sing sugih mau wis rusak. Ing taun 1781 kutha nampa jas saka tangan, kang saiki minangka simbol sajarah. Saiki, Kolomna supaya atraksi wisata. Ing kono, ana Kolomna sing luwih saka 420 mond, lan akèh wong sing diatur saka Moskow, ing sasi mèi, b.

image map
footer bg