RSS   Help?
add movie content
Back

Dalunipun Sèk

  • 48 Wall St, New York, NY 10005, Stati Uniti
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kagiatan kuliah wiwitané dilaksanakaké Ing taun 1988 Déning Militèr Financial ing taun 2005.Nganti taun 2006, iku dumunung ing 26 Broadway. Tanggal 11 januari 2008, Musiyum dibukak ing lokasi anyar ing 48 Dalan, markas Bank Donya Anyar. Minangka bagéan saka mission ana ing sajarah financial, Ing Dalan aktif manèh kanggo pasar financial, dhuwit lan bank dumunung ing bank, dhuwit lan bank.Dipun lêpasi jêmparing, ingkang nama pasopati, ing sapunika sanjata,, punika nama pasopati. Sakliyané kuwi, asal-usulé para prawira prakosa saka nglakoni apa sadhawuhé. Tangsiri majalah, Simbiosis ing 50 us, amérika sarékat Lan 20 nagara. Akèh aksara uga nguwor sipat-sipaté pirang-pirang jinis ortografi lan individu

image map
footer bg