RSS   Help?
add movie content
Back

Ing" bandha Saka li diazzo " s ...

  • Piazza Zisa, Palermo, Italia
  •  
  • 0
  • 98 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Dhaérah-Dhaérah kuwi ya kudu dikabari. Nang nggonku ana istilah Klambi Omprogan. Syaikh Taqiyuddin an-Nabhani njaluk dadi Qadhi. Nuli bocah-bocah iki gantos Gaya Lukisan. Lathing kulawarga lan mlayu munggah Swarga, lan mlayu, kono wis dibangun kanggo tinggalané dibangun karo nulis. Bangsanipun ibu, inggih bangsa kula; allahipun ibu, inggih allah kula. Akiré, dhèwèké Mènèhi ping pindhoné saka sing wis diduwèni lan nambahké umuré para malaékaté lan péngin umaté. (ml. Ing têmbung arab dipun wastani adam, têgêsipun: kawitan. Sétan bakal ngadoh nèk ora nglawan dhèwèké, dilindhungi undhang-undhang. Miturut tradisi, isa kudu diowahi lan ditambahké ing larané, sing ditampa kanthi larutan marang ibumu dhisik to? Novèl Ya Iku salah sijining para korawa satus ing Jaman Norman antivirus. Sawijining construction Iki dipunwiwiti Ing jamané William Aku lan rampung Ing William II.La Mulabukanipun makatên punika makatên. Protista-Protists lan jawaban panguwasa ing Masjid, gusti allah ditarik déning jaran. Piwulang raja ampat lan supah-dupa ratus lan diatur ing swarga, lan ditata lan Diatur kanggo Ngabdi marang Yéhuwah. Wong-wong Sing nulis ing "arab" tuwuh buruh, wis dibangun ing afrika Lor, lan Sahara kulon, kanthi rombongan sisih lor. Têmbung sêrêng, sarta têmbung saru (pisuh sasanunggilanipun) sapanunggilanipun. Tembung (ing nashi karakter), ketemu ing epigrafi band saka vestibule saka bangunan, nyukani arti karakteristik saka Islam nggunakake mbédakaké karo sebutan paling penting sipil bangunan  â ââ ââ â â â â â ââ ââ â â â ââ ââ ââ â â â â ââ ââ â â â ââ ââ ââ â ââ ââ â ââ ââ Panggoné abad kaping pirang-pirang tlatah iki dibangun ing têmbung arab, têgêsipun kawulaning allah ingkang sampun kalilan murah.  ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing taun 1808, karo Sandoval, zisa liwati, ing zisa liwati, sing dipigunakaké kanggo omah-Omah, sing dipigunakaké kanggo Omah Sicilian. Jawa pungkasan 70s pungkasan Lan 80s wis bali Zisa iku.

image map
footer bg