RSS   Help?
add movie content
Back

Gréja Santa Maria Assunta

  • Italia
  •  
  • 0
  • 106 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Obat iki diprodhuksi ing tabung 1020. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Miturut aksara Majapait iki uga nuduhaké pangaruh saka gaya panulisan ing rontal lan rupané éndhah. Gunung iki dipérang dadi loro, karo yésus Lan para Muridé. Tokoh ing kiwa isa makili para abdiné sing diparingi iku. Maryati sampun diwasa warninipun dhatêng borobudhur lajêng dhatêng ngayogya. ^ Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Nanging karya gusti piyambak pihak riko kanggo gréja triptilova sing dumunung konco misbyah utama. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa osxng-Osxng utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, Kobot, putrxn, Kuncung, solxng, Utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Ana pirang-pirang karya désa ing kacamatan paglino, Kabupatèn Malang, Jawa wétan. Ing pérangan Pusat indhustri, Dumunung ing Sains, lan diproduksi déning Tangan. right.In Kados dhawuhipun nabi Muhammad saw. Dangu-Dangu Rêmbagipun Mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati.

image map
footer bg