Burg Pyrmont... - Secret World

56754 Roes, Germania
40 views

Karen Blixen

Description

Burg Pyrmont iki dibangun ing pungkasan abad ka-12 dening Kuno von Schönburg. Iki pisanan kasebut ing document free saka 1225. Waldbott Bassenheim kulawarga dibalèkaké castle ing 1712, nanging iku ana sebagian kabongkar sak pendhudhukan perancis ing pasang saka 18 lan abad kaping-19. Pungkasan pemugaran iki digawe ing taun 1912. Dina iki Pyrmont castle mbukak kanggo umum.