Castle Treis (Treisburg)... - Secret World

Dünnbachtal, 56253 Treis-Karden, Germania
37 views

Jade JANSEN

Description

Castle Treis (Treisburg) reruntuhan dumunung 70 m dhuwur ing tanjung lan mili watara dening lepen Flaumbach lan Dünnbach, loro-lorone teka mudhun saka Hunsrueck. Pas tanggal bangunan sing ora dingerteni. Iki castle iki mungkin dibangun ing separo kapindho abad kaping-11. Dina katon didominasi dening kuwoso dibalèkaké alun-menara. Tambahan, ana sisa-sisa bangunan liyane saka layang ideran wall maintained.