Castle Alam Bébas (Wildburg)... - Secret World

56253 Verbandsgemeinde Treis-Karden, Germania
19 views

Sanya Willis

Description

Castle alam Bébas (Wildburg) dumunung kidul konco Castle Treis. Iku dibangun ing 13 utawa 14 abad, mbokmenawa minangka pangayoman saka sisih kidul saka kraton Treis. Ing fifties iku dibalèkaké lan digawe pas kanggo manggon ing. Banjur bali, ing lor dumunung, meh square, donjon iki didandani lan ditampa anyar gendheng. Great hall lan outbuildings padha uga dibuka. Bangunan liyane lan layang ideran tembok sing mung jugrugan. Wildburg punika pribadi