Bèntèng saka Dukes of Lorraine utawa Sierc... - Secret World

Rue du Château, 57480 Sierck-les-Bains, Francia
49 views

Miriam De Falco

Description

Château des ducs de Lorraine (Bèntèng saka Dukes of Lorraine utawa Sierck Kraton) uga wis Gallo-Roman fort, nanging pisanan sajarah document saka kraton tanggal saka 1067. Nanging ana mbokmenawa apa-apa ngiwa iki pisanan kraton. Saiki bèntèng iki dibangun dening uskup agung Trier ing abad ka-15. Prancis tentara conquered ing abad ka-17 lan wiwit 1661 iku dadi bagéan saka pamaréntahan Prancis. Bèntèng ilang sawijining pertahanan waé lan iku iki kabongkar ing 1673. Mengko bètèng-bètèng iki re-meningkat lan kiwa kanggo bosok kaping pirang-pirang. Ing taun 1866 Château angsal dening kutha Sierck les Bains.