Burg Arras ing Bogen... - Secret World

Familie Keuthen, 56859 Alf, Germania
34 views

Sara Miles

Description

Burg Arras dumunung kanggo situs Romawi kuna gunung fort. Iki pisanan kasebut ing 1120, nanging mbokmenawa dibangun watara 936 (guo tanggal saka wektu sing). Bèntèng wis diduweni dening Palatine counts lan uskup Trier. Iku dirusak dening tentara prancis ing pungkasan abad kaping 17 lan malih ing abad kaping-20. Dina iki Burg Arras punika hotel lan restoran. Referensi: Wikipedia