Ehrenburg Kraton ing Ehrbach valley... - Secret World

Klause 2, 6600 Gemeinde Reutte, Austria
25 views

Sara Miles

Description

Ehrenburg Bèntèng iki dibangun ing tanjung ing Ehrbach valley (Ehrbachtal), anak lembah Mosel. Iku yen digunakake minangka santosa centre saka cilik mrentah antarane Mosel lan Rhine. Dina iku budaya tugu (Kulturdenkmal) karo macem-macem acara. Paling tuwa, isih wadi bagéan saka iki castle iku tetep anteng omah, persegi dowo omah menara. Iku wis wiwit sing karya construction, kanggo pisanan ing cilik bèntèng saka Staufer, diwiwiti ing separo pisanan saka abad ka-12.