Liebieg Castle ing Kobern-Gondorf... - Secret World

Römerstraße 52, 56330 Kobern-Gondorf, Germania
29 views

Carla Martini

Description

Liebieg Bèntèng iki dibangun dening knight Marsilius Gondorf watara 1255-1272. Antarane 1493-1762 iku diduweni dening Eifel kulawarga. Saiki katon tanggal utamané saka pemugaran digawe ing 1859-1960. iku kaya katresnan ing kawitan ngarsane: stately bangunan presents dhewe gaib lan anggun ing taman gedhe karo inggil wit-witan lan ora kaetung aristokrat rhododendron bushes. Sampeyan bakal becik tampi dening romantis babbling sumbering sawise sampeyan liwati tembok