Château d'Onet... - Secret World

12850 Onet-le-Château, Francia
15 views

Emanuela Bianchi

Description

Château d'Onet iki dibangun ing 1518-1519 kanggo canons saka Rodez, sing digunakake minangka panggonan panas. Sajarah asli kraton tanggal bali menyang abad kaping-13. Furnitur saka kraton iki dicekel sak Revolusi perancis ing 1792.