Château de Boissières... - Secret World

Château de Boissières, 30114 Boissières, Francia
53 views

Lea De Niro

Description

Château de Boissières iki dibangun watara 1577.Bangunan pisanan saka abad nomer rolas kasusun mung saka dhuwur quadrangular menara, lor, tanpa madegé, madhep alun panganan dening Cheran. Telulas lan patbelas abad, liya menara kothak telung jubin, punika ditempelake ing kawitan antarane kang dibangun tangga spiral turret. Patbelas lan limalas abad, house lengkap kabeh dadi santosa house, ing persegi dowo rencana, karo ing paling siji menara babak iki mengko nguripake menyang roti open. Bahan sing biru sandstone Craon, Blentongé lan krikel. Sukses lowongan lan construction saka dhuwur asep menyang house diganti bagean saka tembok. Bèntèng iki dikuwasani sawetara taun dening inggris sak Atus Taun Perang. Dibalèkaké ing 1362 Prajanjian Brétigny, iku banjur kanggo kulawargané militèr kanggo Revolusi. Iki castle pribadi