Château de Beaucaire - bèntèng Abad tengah... - Secret World

Place Raimond VII, 30300 Beaucaire, Francia
36 views

James Bond

Description

Château de Beaucaire punika rusak castle ing commune Beaucaire. Ana struktur saka tanggal 12 lan abad 16, karo unsur liyane saka macem-macem kaping ing Abad Tengahan. Pisanan dibangun ing abad ka-11, bèntèng iki ambruk mudhun ing Richelieu pesenan. Iku digunakake kanggo dadi direksa déning tembok, tilak saka kang isih bisa mèlu. Iku kalebu aneh polygonal menara perched ing rocky spur, ing façades dominating gedhine nyelehake, lan nggoleki babak ndhuwur menara. Sawise nang tembok, tangga ndadékaké kanggo cilik Romanesque kapel karo nengsemake, sculpted tympanum, lan banjur kanggo musée Auguste Jacquet. Museum wis pameran ing wilayah kang archaeology (gendakan bali luwih saka 40,000 taun) lan populer seni lan tradhisi. Referensi: Wikipedia