Château de Corbère... - Secret World

22 Le Château, 66130 Corbère, Francia
44 views

Malika Shaw

Description

Château de Corbère iki pisanan kasebut ing 1241, nanging iku wis dibangun ing abad ka-12. Iku nggedhekake lan wonten ing 13 lan 14 abad. Ing abad ka-19 ambruk menyang disrepair sadurunge padha rampung njarah. Dina iki castle dibalèkaké lan pribadi diduweni.