Château de Florac... - Secret World

6B Place du Palais, 48400 Florac, Francia
32 views

Tiziana Maione

Description

Château de Florac iki dibangun ing abad kaping-13 lan banjur malih ing abad ke-17. Iku originally duweke Barony saka Anduze lan liwati liwat nomer masa kulawargané. Bèntèng iki tanggung rebuilt ing 1652 sawise Perang Agama. Sak Revolusi perancis, bèntèng iki diuripake menyang 'uyah kandang' kanggo nyimpen uyah. Iku iki banjur digunakake minangka pakunjaran ing abad ka-19. Wiwit taun 1976, bèntèng wis markas Cévennes National Park, sing dibalèkaké iku. Lemah lan pisanan jubin omah pameran ing Taman Nasional (malang, flora, fauna lan aktivitas disambungake karo park). Informasi centre wis rincian saka hiking, dipandu tours, akomodasi lan écomusées (mbukak-online museum) ing taman. Referensi: Wikipedia