Pagax Castle... - Secret World

Pagax, 12300 Flagnac, Francia
17 views

Katie De Vito

Description

Pagax Castle dumunung ing tilas provinsi Rouergue lan watesan saka Quercy toko. Iku ngadep lembah Akèh ing heights saka desa Flagnac ing Aveyron. Arsitektur sawijining khas saka benteng saka 12 lan 13 abad, karo bangunan utama saka kothak rencana dhuwur ing telung jubin ndhuwur lemah lantai wuta, diapit dening papat menara disambungake dening battlements. Wiwitan pesti sebutno saka kraton tanggal bali menyang 1259 Pagax. Iku di bangun kanggo ngamanake kraton panguwasa ing wilayah. Dheweke uga duweke noble lan kuat kulawarga Montarnal Saka banjur lan banjur liwati liwat pusaka ing kulawarga Moret. Iki dadi penting banget ing Rouergue lan cedhak Gevaudan lan dikenal kanggo kang jembar bandané, kanggo kang layanan lan militèr kiriman, bentenaken dening sawijining boloan kang marang wong kinship karo pisanan omahé saka kraton.