Sing ora dingerteni prancis Kedaton - Chât... - Secret World

30580 Lussan, Francia
22 views

Meghan Wilde

Description

Château de Lussan punika square castle karo substansial menara ing saben sudhut lan dibangun kene ing abad ka-15 kanggo raja-Raja saka Audibert. Ana jam gedhe lan wesi campanile ing salah siji saka menara kang iki ditambahaké ing abad ka-19. Bèntèng iki ing kepemilikan pribadi nganti iki dicekel sak Revolusi: wiwit wektu sing castle wis sawetara pihak sing nduweni beda lan migunakake lan saiki digunakake kanggo pbb lokal kantor.