Château de Lordat... - Secret World

Rue du Château, 09250 Lordat, Francia
38 views

Cindy Walton

Description

Château de Lordat castle tanggal bali menyang 9 lan 10th abad (kasebut pisanan ing 970 AD). Sak 1244 iku dikuwasani dening Cathars sak crusade marang Albigensians. Lordat kulawarga nilar kraton ing wektu perang agama saka Prancis. Dismantled dening supaya Henry IV ing 1582, bèntèng mboko sithik ambruk ing jugrugan. Ngleboke punika direksa déning menara kothak kang isih wis katon asli. Referensi: Wikipedia