Prancis | Château de Coupiac... - Secret World

12550 Coupiac, Francia
40 views

Kajol Godrej

Description

Free saka abad ka-15, Château de Coupiac wis kawangun dening loro T-shaped wings, dibangun langsung ing bare rock, diapit dening telung kuat babak menara. Iki isih menara nuduhake arsitektur beda, bukti-bukti saka bangunan liwat periode lengkap. Dibangun ing flamboyant arsitektur Gothic, bèntèng sing impresses loro ing wilayah lan dhuwur, dening nomer saka sawijining machicolations, sawijining latrines lan paten pinaten bolongan. Iku kalebu ayu windows lan menara lan windows gedhe ing lantai kapindho. Château de Coupiac iku salah siji saka klompok 23 kedaton ing Aveyron kang wis gabung bebarengan kanggo nyedhiyani wisata itinerary minangka La Auto des Seigneurs du Rouergue. Castle mbukak kanggo pengunjung saka Paskah kanggo November. Referensi: Wikipedia