Château de Peyrelade... - Secret World

12640 Rivière-sur-Tarn, Francia
65 views

Jade JANSEN

Description

Château de Peyrelade jeneng asalé saka occitan 'Pèira Lada', makna sudhut rock; gambaran akurat saka situs. Obyek ditemokaké ing situs suggest iku dipanggoni ing jaman prasajarah. Thanks kanggo sawijining posisi ngontrol ing ngleboke menyang District du Tarn, iku salah siji saka sing paling penting kedaton ing Rouergue provinsi. Iku ana ing paling minangka adoh bali minangka abad ka-12, lan ana pemandangan saka incessant mungsuhan lan sieges nganti 1633 nalika iku ana dismantled ing pesenan saka Richelieu. Reruntuhan menehi idea apik saka tata letak saka kraton. Tembok njaba ana luwih saka 250m dawa, 10m dhuwur lan 2.1 m nglukis. Bèntèng iki didominasi dening alam rock tetep luwih saka 50m dhuwur, mung diakses saka menara babak ditempelake menyang. Château de Peyrelade iku salah siji saka klompok 23 kedaton ing Aveyron kang wis gabung bebarengan kanggo nyedhiyani wisata itinerary minangka La Auto des Seigneurs du Rouergue. Château de Peyrelade mbukak kanggo pengunjung saka agêng-juni kanggo agêng-September. (Wikipedia )