Chateau de Calberte... - Secret World

Château de Saint-Pierre, 48370 Saint-Germain-de-Calberte, Francia
64 views

Roberta Crishna

Description

Chateau de Calberte, kasebut ing dokumen saka 1092, iki salah siji saka akeh masa kedaton ngadeg ing Cévenol lembah. Iku terus dadi dening dadi dening Anduze lan Budos kulawargané lan ana ing ukum saka Kastil des Shipping. Nilar ing pungkasan abad ke-14 utawa ing awal abad ka-15, iku burem saka pengeling-eling nganti saiki. Ora bisa elinga yen jeneng banget saka Saint Germain de Calberte asal-usul saka reruntuhan di bangun ing rocky piton saka lingkungan valley. Kanggo abad kaping-20, sawise karusakan, Château Saint Pierre iki isih ing nggunakake thanks kanggo sawijining castral kapel. Sadurunge chapel uga wis nilar. Wiwit taun 1965, iku wis direnovasi dening Darnas kulawarga. Padha ngatur kanggo revive pesawat iki, disumpahi dening sajarah. Dina iki, sawijining mbenake wis saklawasé liwat.