Château de Margon ing Prancis... - Secret World

16 Rue du Château, 34320 Margon, Francia
56 views

Priyanka Leone

Description

Imposing Château de Margon kasusun saka persegi dowo bangunan flanked karo telung menara. Iku tanggal saka awal abad kaping-13 lan ditempelake menyang Inggris Prancis ing 1221. Le de Moine Margon kulawarga wis diduweni kraton wiwit 1719. Loro wings sisih padha ditambahake nang jogan saka abad kaping-16. Château de Margon uga wis apik banget kebon.