Casina delle Civette utawa Swiss Gubug-Rom... - Secret World

Via Nomentana, 70, 00161 Roma RM, Italia
16 views

Marta Shaw

Description

Uga dikenal minangka Swiss Gubug, La Casina delle Civette iki nganti taun 1938 ing panggonan Pangeran Giovanni Torlonia Jr. Ing bangunan, karo sawijining mileh lan extravagant formulir, owes sawijining jeneng kanggo loro windows nggambaraké a pasangan saka Owls, digawe ing awal Abad Rong puloh dening Duilio Cambellotti.