Ing Hossa Värikallio rock lukisan... - Secret World

89920 Hossa, Finlandia
57 views

Sabrina Miles

Description

Ing Hossa Värikallio rock lukisan sing diantara paling gedhé prasejarah rock lukisan ing Finlandia. Gambar ing tembok rock rising saka Lake Somerjärvi padha dicet ing Stone Age, ie 3.500 - 4,500 taun kepungkur. Lukisan padha dicet saka prau utawa nalika ngadeg ing es saka lake. Ing lumahing tembok rock ana 61 kapisah tokoh nggambaraké pemandangan saka mburu lan shamanic ritual. Lukisan wis mbokmenawa wis digunakake kanggo menehi auto utawa njlentrehke acara. Värikallio diakses kabeh babak taun. Ing mangsa panas ana trail anjog kanggo lukisan, lan platform pengamatan wis dibangun ing ngarep saka perengan. Ing mangsa ana ski trail kanggo perengan lan snowmobile trail toko.