Gunung fort ing Rapola Pegunungan -Finland... - Secret World

Valkeakoski, Finlandia
38 views

Teresa Lotti

Description

Gunung fort ing Rapola Pegunungan paling gedhé kuna fort ing Finlandia. Minangka cilik karo paling hill benteng ing Baltik wilayah ora akeh dikenal bab sawijining pas asli utawa tujuan. Siji postulation iku dibangun dening pedunung ing perjuangan marang invading Novgorodians lan Swedes. Miturut penggalian, bèntèng misale jek wis ing operasi ing paling sethithik sak 13 lan 15 masehi. Bagean saka iku sing bisa malah sadurungé, wiwit area wis dipanggoni wis ing abad kaping 7. Ing abad tengah Sääksmäki pasamuwan dumunung toko, lan paling tuwa pratandha saka tani ing Finlandia (tanggal 200 SM) uga ditemokaké ana. Bèntèng iki sebagéyan dibangun ing alam gunung sing pungkasanipun tanggung santosa. Bèntèng iki 400 meter lan 200 meter sudhut. Tetep bumi tembok sing isih katon. Ana dipandu path liwat hill fort diwiwiti ing taman mobil Voipaala manor.