Sulkava Gunung Fort... - Secret World

58700 Sulkava, Finlandia
31 views

Kim Ambani

Description

Sulkava Gunung Fort dumunung kanggo rock hill karo dhuwur perengan ing Pisamalahti. Gunung fort mundhak 55 meter ndhuwur Enovesi lake. Rekaman pisanan saka fort tanggal bali menyang taun 1561, nanging iki mbokmenawa dibangun ing Wesi utawa Tengahan. Miturut salah siji hipotesis iku dibangun dening Carelian wong marang conquerors saka Tavastia (Häme) sejarah provinsi. Ana 120 meter dawa lan 2-3 meter dhuwur tembok watu ing ndhuwur gunung. Pisamalahti gunung fort iku salah siji saka paling terkenal kuna benteng ing Finlandia. Gunung lan lingkungan lake malang sing populer atraksi wisata ing Sulkava wilayah.