tokyo-mega-kutha-secret-world

tokyo-mega-kutha-secret-world

Tokyo mega kutha... - Secret World

Tokyo, Giappone

Cristina Larsonn
by Cristina Larsonn
4

Overview

Tokyo mega kutha karo liwat 37 yuta pedunung, Tokyo ing paling padhet pedunungé wilayah metropolitan ing planet. Mayuta-yuta komuter lelungan liwat kutha kandhel malang sing wis ditambahi liwat abad, dibangun ing sapisan fertile tanah ngaré diubengi dening gunung vulkanik.