portugal-lisbon-secret-world

portugal-lisbon-secret-world

Portugal | Lisbon... - Secret World

Lisbona, Portogallo

Ranita Kotak
by Ranita Kotak
7

Overview

Kutha ibukutha saka Portugal, Lisbon, ora kaya biasa sibuk ibukutha.Aku nimbang Lisbon kanggo dadi salah siji saka kutha paling ayu ing donya, utawa malah paling ayu siji. Bener, ing dhewe iku dumadi saka pirang-pirang kutha paling ayu. Siji bisa ndeleng iku minangka synergetic kombinasi saka Athens, Istanbul, Roma, San Francisco... Ana som akeh apik panggonan kanggo ngunjungi ing iku : Belem, Rossio, Praca de Comercio, Av da Liberdade, lan uga luwih modern gedhe-gedhe, EXPO Park, Oceanarium lan malah Lisbon Bandara Internasional kabeh nyedhiyani tartamtu gondho saka Portuguesness, ora mung dating lan saudade, nanging uga unfettered kabungahan urip. Sembarang wektu taun iku sampurna kanggo ngunjungi.