Mahalaxmi Padaleman suci, salah siji saka ... - Secret World

Bhulabhai Desai Marg, Haji Ali, Breach Candy, Mumbai, Maharashtra 400026, India
16 views

Roger Mier

Description

Mahalaxmi Candhi iku salah siji saka kuil paling misuwur saka Mumbai.Iku wis darmabakti kanggo Mahalakshmi tengah allah saka Devi Mahatmyam. Candhi iki dibangun ing 1831 dening Dhakji Dadaji (1760-1846), Hindu merchanttemple ngandhut gambar saka Tridevi dewi Mahakali, Mahalakshmi, lan Mahasaraswati. Kabeh telung gambar sing adorned karo irung dering, emas bangles lan pearl kalung. Gambar Mahalakshmi ing tengah ditampilake nyekeli lotus kembang ing tandem. Senyawa saka candhi iki ngandhut sawetara stalls sing ngedol kembang garlands lan liyane paraphernalia digunakake dening devotees kanggo ibadah lan minangka offeringDuring Navaratri hajat, devotees saka panggonan adoh throng kanggo padaleman suci, kang decorated kanggo wusana, kanggo mbayar obeisance. Padha kudu ngadeg kanggo jam ing queues dawa nyekeli kelapa.