Global Vipassana Pagoda... - Secret World

Global Pagoda Road, Essel world Amusement Park, Gorai, Mumbai, Maharashtra 400092, India
20 views

Karla Smith

Description

Planning kanggo construction saka Global Vipassana Pagoda wiwit ing taun 1997, nalika nyata karya bangunan diwiwiti ing taun 2000. Pagoda kasusun saka telung sub-domes. Pisanan lan paling gedhé dome iki rampung nalika balung tinggalané saka Gautama Buddha padha dilestarekake ing tengah ngunci watu saka dome ing oktober 29, 2006, nggawe paling gedhé ing donya kothong jlagra watu struktur ngemot tinggalané Buddha. Ing tinggalané padha originally ketemu ing Bhattiprolu, Guntur district, Andhra Pradesh, India Kidul. Tengah Global Vipassana Pagoda ngandhut paling gedhé ing donya watu dome dibangun tanpa ndhukung pilar.