Mahatma Jyotiba Phule Mandai ( Crawford Pa... - Secret World

Mumbai, Maharashtra 400001, India
18 views

Klara Bisset

Description

Mahatma Jyotiba Phule Mandai (biyèné Crawford Pasar) iku salah siji saka Kidul Mumbai paling misuwur ing pasar. Iku ana sadurungé dijenengi sawise Arthur Crawford, page Municipal Komisaris saka kutha. Pasar iki mengko dijenengi sawise Mahatma Jotirao PhuleThe pasar iki dirancang dening arsitek Inggris William Emerson. Ing gedung iku gabungan saka Norman lan Flemish gaya arsitektur. Ing friezes ing njaba ngleboke ingkang nggambaraken Indian petani, lan watu fountains nang, padha dirancang dening Lockwood Kipling, rama saka novelis Rudyard Kipling. Pasar kalebu area 22,471 sq m (2,41,877 sq ft), kang 5,515 sq m (59,363 sq ft) wis dikuwasani dening bangunan dhewe. Struktur iki dibangun nggunakake coarse wudo colored Kurla watu, karo redstone saka Bassein.Itis biasane ditutup ing minggu.