Mumbai : St. George Fort... - Secret World

P D'Mello Rd, Chhatrapati Shivaji Terminus Area, Fort, Mumbai, Maharashtra, India
16 views

Federica Salomone

Description

St. George Fort utawa Fort George punika crumbled struktur sing stands ing Fort wilayah saka Mumbai. Dijenengi ing kaurmatan kang saka King George III, bèntèng ngelingaken saka kakaisaran Britania kang awal dina ing India. Iku dibangun ing 1769 ing situs Dongri Fort, minangka extension saka santosa Bombay wilayah. Alesan konco sawijining construction ana kanggo nyedhiyani pertahanan marang samesthine nyerang dening Napoleon BonaparteDuring sawijining dina kamulyane, ing fort dijamin area gedhe sing ana bab 1.6 kilometer ing dawa lan 500 meter ing ombone. Sir Barter Fier kabongkar iku (1862-65) minangka British ora maneh dibutuhake ing kubu pertahanan. Bèntèng dumunung konco CST stasiun Sepur Ing P. D'Mello Dalan,