Madh Fort utawa Versova Fort... - Secret World

Madh, Mumbai, Maharashtra, India
18 views

Mikaela kelly

Description

Madh Fort, utawa Versova Fort, minangka menara sak abad ka-17 iki dibangun dening portugis.Nanging, portugis ilang iki fort kanggo Marathas ing 1739 perang. Iku stands bangga ing Madh Pulo, cedhak Aksa Pantai ing Mumbai. Komunitas lokal nelayan saiki ngenggoni wilayah lingkungan fort. Bèntèng ing sangisoré pengawasan saka India Angkatan Udhara lan angkatan Laut ing saiki.