Mani Bhavan Gandhi Sangrahalaya ing Mumbai... - Secret World

19, Laburnum Rd, Babulnath, Papanas Wadi, Tardeo, Mumbai, Maharashtra 400007, India
28 views

Giorgia Moras

Description

Mani Bhavan Gandhi Sangrahalaya lawas-loteng loro bangunan, kang serves minangka museum lan riset centre. Biyèné omah saka Shri Revashankar Jagjeevan Jhaveri – kanca lan inang saka Mahatma Gandhi, panggonan iki dadi Gandhiji kang ngarep kapan piyambakipun dibukak Mumbai. Iku saka kene sing Gandhiji miwiti macem-macem non-kasar obahe marang Pamaréntah Britania, kalebu Satyagraha. Ing taun 1955, bangunan iki darmabakti minangka tahan memorial kanggo Mahatma Gandhi lan kanggo aktivitas revolusioner kang milai saka bhavan. Gandhian Sastra, bakal dipigura aksara, pameran photographic lan tableaux nang museum nggambarake sumelang lan kekuatan.