RBI Babakan dhuwit Museum... - Secret World

Sir Phirozshah Mehta Rd, Fort, Mumbai, Maharashtra 400001, India
28 views

Ria Merkel

Description

RBI Babakan dhuwit Museum unik museum nyetel munggah dening Reserve Bank of India (RBI) – sing paling penting financial institusi ing negara. Dr. A. P. J. Abdul Kalam – mantan Presiden India, dipunresmikaken ing museum ing taun 2004. Iku yakuwi ing nggambaraké évolusi saka dhuwit ing anak bawana India, tengen saka kuna dina barter sistem kanggo saiki jaman plastik dhuwit. Ana macem-macem galeri ing museum ngendi dhuwit recehan, dhuwit kertas lan liyane babakan dhuwit artefacts sing wadi.