Ishulli I Budelit dhe Plazhi Rozë... - Secret World

Isola di, Budelli, 07024 La Maddalena SS, Italia
122 views

Naomi Law

Description

Midis plazheve më të bukura në vendin tonë është padyshim plazhi i rërës rozë në ishullin Budeli. Një mrekulli e vërtetë stratosferike e natyrës, ngjyra e së cilës është për shkak të një mikroorganizmi rozë që "banuesit" stemat e posidonisë dhe jetojnë brenda guaskave. Deti, sigurisht, është i pabesueshmi dhe unik i Sardinias.