Kala Bianka Di Marina di Camerota... - Secret World

84050 Camerota SA, Italia
30 views

Lia Martone

Description

Ai është, ndoshta, një nga plazhet më të pastër dhe ekskluzive në të gjithë rajonin E bukur Të Kampanisë. Është Kala Bianka Di Marina Kamerota, një parajsë tokësore autentike që mund të arrihet vetëm nga deti dhe rëra e bardhë e të cilit, e vendosur në brigjet E Kilentos dhe e rrethuar nga bimësia, i bën vizitorët e saj të bien marrëzisht në dashuri.