Kala Violina, një oaz në maquis Mesdhetare... - Secret World

Calaviolina 1, 58020 Scarlino GR, Italia
7 views

Clarissa Kennedy

Description

Midis Folonikës dhe Puntës Ala shtrihet një nga plazhet më të jashtëzakonshëm të Maremës dhe më tej. Është Kala Violina, emri i vetëm i së cilës vjen nga tingulli që rëra lëshon kur ecën mbi të dhe kjo të kujton saktësisht simfoninë e një violine. Ujërat janë krejtësisht të qarta dhe pamja E maquis Mesdhetare absolutisht të merr frymë.