Dolomites | Kisha E San Giovanni në Ranui... - Secret World

S. Giovanni, 2, 39040 Funes BZ, Italia
27 views

Biba Tata

Description

Kisha e Vogël E San Giovanni në Ranui del si një diamant i rrallë midis kullotave të gjelbëra të Dolomitëve. Një strukturë e bukur e karakterizuar nga një çati me dy shtresa, një kor me tre faqe dhe një kullë kambane e vendosur në cepin verilindor të ndërtesës. Për t'i dhënë një prekje edhe më shumë përrallave ndërtesës, ka një kupolë në formë qepe të bërë me bakër dhe të kurorëzuar nga një yll përrallash.