Dolomites / Sasolungo Masif... - Secret World

Sassolungo, 39047 Santa Cristina Valgardena BZ, Italia
67 views

Anisha Metha

Description

Masifi I Sasolungos, emri i të cilit vjen nga Forma e malit, dikur ishte një shkëmb koralor. Sot kulmi arrin në 3.181 metra lartësi dhe është një destinacion i zgjedhur nga shumë ngjitës. Një magji gurësh, e mbuluar Me Mjeshtëri të mirë Nga Nëna Natyrë.