Dolomites / Monte Seceda: një ëndërrimtar... - Secret World

Seceda, 39047 Santa Cristina Valgardena BZ, Italia
35 views

Chiara Maione

Description

Mali Sekeda është një Ëndërrimtar i Vërtetë. Ai është vendosur në 2500 metra mbi nivelin e detit dhe nga atje mund të gëzosh një panoramë të pabesueshme: sytë janë të lirë të enden 360 gradë mbi Val Gardenën e gjelbër dhe formacionet e rrokut masiv.