Kisha E Famullise Se Cavernagos... - Secret World

24050 Cavernago BG, Italia
46 views

Teresa Lotti

Description

Kisha E Famullisë Së Kavalagos daton që nga shekulli XVI dhe dikur ishte një kishë private e familjes Martinengo-Koleoni, ndërsa Kisha E San Xhovani Batista, e vendosur në fshatin Malpaga, daton në shekullin XV dhe ruan vepra merite, të tilla Si Trinia, Virgjëresha dhe Shpirtrat në Purgator, e piktorit Vinçenzo Orelli, të pikturuar në 1772.