Muzeu I Kompanisë Moliterno... - Secret World

Via Giacobini, 133, 87042 Altomonte CS, Italia
8 views

Roberta Navarro

Description

Muzeumi, ngritur në 2003 nga familja Moliterno në një dhomë të pronës së tij që vështron mbi kompaninë homonime, dokumenton stadet kryesore të prodhimit të verërave dhe shpirtave në Altomonte si edhe disa aspekte të kulturës fshatare e artizane të vendit. Midis pjesëve, bërthama e fortë e koleksionit: e gazshme nga fundi i 800, një shtyp prej druri dhe një shtyp të përzierë druri.