Muzeu Spazio Strega... - Secret World

Piazza Vittoria Colonna, 8, 82100 Benevento BN, Italia
27 views

Ritika Travel

Description

Shtrigat E Muzeumit strehojnë një koleksion pajisjesh historike të përdorura në prodhimin e Likerit Të Stregës dhe prodhimeve të koneksioneve, ekspozimin e materialeve të papërpunuara, një koleksion të panumërt shishesh të koleksioneve të fallsifikuara në çdo pjesë të botës, një seksion kushtuar Çmimit të famshëm Strega. Hapësirë e gjerë i dedikohet gjithashtu imazheve dhe ikonave që i thonë evolucionit të reklamave dhe komunikimit të markës, besuar që në fillim të viteve 1900 punëve të artistëve të mëdhenj të kohës si Marcelo Dudoviç dhe Fortunato Depero.