Muzeu i naftës dhe verës... - Secret World

Via Trieste, 73018 Squinzano LE, Italia
34 views

Kelly Smith

Description

Muzeu i Naftës dhe Verës është propozuar si një kulturor vend për ekspozita arti, takime, lexim, prezantime, tekste, cineproiezioni, por mbi të gjitha si një vend në të cilin për të ruajtur kujtimin e qytetit, që kanë vendosur të vlerave dhe të traditave, të lidhur me imazhe të verës dhe të vajit, të cilat e karakterizojnë kaluarën e Squinzano, së bashku me ekonomike dhe produktive në të tashmen.