sulm-shtepiakne-anen-e-jashtme-te-muzeut-secret-world

sulm-shtepiakne-anen-e-jashtme-te-muzeut-secret-world

"Sulm shtëpiak"në anën e jashtme të Muzeut... - Secret World

Museumsplatz 1, 1070 Wien, Austria

Melissa Bush
by Melissa Bush
3

Overview

Ervin Vurm, një artist I shquar Austriak dhe Modern Kunst (MUMUK) i kombinuar për të krijuar disa zhurma arkitektonike në 2006 dhe rezultati ishte "Instalimi artistik në anën e jashtme të ndërtesës SË MUMUKUT. Instalimi u realizua me ndihmën e Strabag, Felbermajer dhe Knauf. MUMUK është muzeu më i madh i artit në Austri me mbledhjen e artit modern nga shekujt 20 dhe 21. Muzeu ka një koleksion prej 7,000 veprash moderne e bashkëkohore, shfaqjen më të gjerë të punës së artistit deri tani. Instalimi artistik u hap në 19 tetor 2006: përfaqëson një shtëpi familjare, e cila godet fasadën e muzeut si një "bombë". Krimbi merr koncepte të thjeshta pastaj shton deformime fizike për të mashtruar syrin dhe mendjen. Për fat të keq Nuk u instalua më në muze.