Shtëpia Nautilus , një shtëpi Fantastike n... - Secret World

Paseos del Bosque, 53297 Naucalpan de Juárez, Méx., Messico
9 views

Gemma Solomon

Description

Shtëpia E Nautilus, e projektuar nga arkitektura Meksikane Havier Senosiain Organic Arkitektura, kombinon arkitekturën moderne me artin bashkëkohor dhe i përket kategorisë së “puna organike” e arkitektit, frymëzuar nga deti. Përfunduar më 2007, jeta sociale brenda rrjedhave të shtëpive pa ndarje, me mobilje që janë pjesë e së njëjtës shtëpi, duke i bërë banorët dhe mysafirët e saj të integrohen dhe pjesë e natyrës të ndjehen si një tregues i kërmillit. Shtëpia E Nautilus nuk është imponuar asgjë, në vend të formës është se si gjërat ndihmojnë të zbulojnë rrugën e tyre.