Libraria E çuditshme E Kanzasit.... - Secret World

14 W 10th St, Kansas City, MO 64105, Stati Uniti
7 views

Paola De Lieto

Description

Biblioteka E Kanzas City paraqet një artikull ndoshta unik në botë për një lloj të tillë ndërtimi. Struktura e saj është në fakt e njohur menjëherë nga jashtë për shkak të pranisë së paneleve të mëdha të projektuara për të riprodhuar mbulesat e disa prej librave më të lexuar dhe më të njohur në botë.Midis titujve të zgjedhur për ndërtimin e perimetrit Të jashtëm të Bibliotekës Publike Të Kansas Siti, janë "Zoti i Unazave" I J. R. Tolkien, "një përrallë e Dy Qyteteve" Nga Çarls Dikens dhe "Uebi" i Sharlotës; Nga E. B. Uajt. Brenda bibliotekës është e pajisur me hapësira kushtuar fëmijëve, në mënyrë që dashuria për libra dhe lexim të mund të lindë që nga një moshë e hershme.