Sopot: Krzyëy Domek,"Shtëpia E Korruptuar"... - Secret World

Krzywy Domek, 81-753 Sopot, Polonia
12 views

Sanja Kotak

Description

Një kombinim i qendrës tregtare, rreshtit të restoranteve dhe zyrave që ndërtojnë Krzyëy Domek ndodhet në Qytetin Sopot, Poloni. Ndonse ndërtesa është relativisht e re është tashmë shumë e njohur anembanë botës dhe është bërë një ikonë lokale. Ndërtuar më 2004, Krzyëy Domek aka "Shtëpia e Shtrembëruar" është vendosur Në Sopot, Poloni. Një pjesë e një qendre më të madhe blerjesh, ndërtesat, dyqanet dhe zyrat në katër nivele që përfshijnë rreth 43,000 këmbë katrore [Uikipedia]. Arkitektët...